Folkeverksted – studietur & kursdag

Telemark fylkesbibliotek arrangerer studietur og kursdag innen folkeverksted 12. og 13. april!

Bli med på en spennende tur der du får et innblikk i hvordan de jobber med folkeverksted/ makerspace andre steder og bli inspirert til opplegg du kan utføre i eget bibliotek. Sett skapergleden i fokus!

Alle bibliotekansatte i folkebibliotek og videregående skoler i Telemark er inviterte!

 

12. april

Det blir satt opp fellesbuss med avreise fra Landmannstorget i Skien. Turen går innom det nye folkeverkstedet i Horten, før bussen kjører oss videre til hovedstaden. Der blir det stopp både på Deichmanske hovedbibliotek og Elvebakken videregående skole. Felles middag på kvelden og overnatting på Anker hotell i Oslo sentrum.

 

13. april

Kursdagen vil finne sted i de nye lokalene til Bibliotekenes Hus. Få inspirasjon til opplegg dere kan ha på eget bibliotek!

På programmet står blant annet; BS Eurobib og to pedagoger fra Inspiria, et populærvitenskaplige opplevelses- og læringssenter! Deler av dagen vil bli workshop der dere får prøvd dere selv. Det vil også bli omvisning i Bibliotekenes Hus, lokalene der Biblioteksentralen, Norsk bibliotektransport, BS Eurobib, BS Undervisning og Bibliotekenes IT-senter holder til i.

 

Pris

  • 12. og 13. april: 1000 kr*
  • Kun 13.april: 500 kr

 

*inkl. buss en vei, lunsj begge dagene, hotellopphold, middag på kvelden, studietur og kursdag. Prisen gjelder kun for bibliotekansatte i Telemark. For andre som har interesse av å melde seg på er prisen 2000 kr.

 

Velkommen til en spennende og unik mulighet for å få mer kunnskap om folkeverksted!

 

Påmeldingsskjema og mer detaljert program kommer.

 

Obs! Påmeldingen vil også bli tilgjengelig for alle bibliotekansatte i BØVAT-samarbeidet (Buskerud, Østfold, Vestfold, Akershus og Telemark). I forhold til plasser er det førstemann til mølla prinsippet som vil gjelde.

 

Følg gjerne Arenautvikling -Telemark på facebook for siste nytt.

HORTEN

& OSLO

12- 13. april 2018

Translate »