Pressreader

Aviser og tidsskrift fra store deler av verden kan leses på pc, nettbrett eller mobil gjennom tjenesten Pressreader. Ved å lese via de to førstnevnte mediene får man en layout som er lik den trykte papirutgaven av avisen eller tidskriftet. For nettbrett og mobil finnes det en egen Pressreader app som gjør det lettere å lese og lete etter info.

 

Hvordan får man tilgang til Pressreader?

For å få tilgang til Pressreader må man åpne appen eller gå til siden www.pressreader.com på et av bibliotekene i Telemark. Du har da tilgang til Pressreader sitt innhold i 72 timer. Ønsker man tilgang utover dette må man igjen oppsøke bibliotekets nettverk og gå inn på appen eller hjemmesiden på nytt, slik at man har nye 72 timer å bruke i Pressreader.

 

Hva kan jeg vente å finne i Pressreader?

I skrivende stund er det i overkant av 5 600 titler å velge imellom. Ca. 1 800 av disse er tidsskrfter. Det øker med ca. 100 titler pr. måned. 78 titler er ifra Norge. Pressreader inneholder disse avisene fra Telemark; Varden, Kragerø Blad Vestmar, Rjukan Arbeiderblad, Telemarksavisa og Porsgrunns Dagblad. Arkivet deres går 90 dager tilbake.

 

Logo

Postadresse:
Postboks 2844, 3702 SKIEN
Besøksadresse:
Fylkesbakken 10, 3715 SKIEN
Tlf:
35 91 70 00
E- post:
fylkesbiblioteket@vtfk.no
Translate »